Contacts

Termeni şi condiţii

 

1) Scopul informaţiilor 

Informaţiile prezentate şi accesate în cadrul acestui site (numit in continuare "Site-ul") sunt furnizate de către Expert Manager SRL în calitate de proprietar al Site-ului pentru a furniza utilizatorilor informaţii de interes general. Informaţiile furnizate nu au valoare de consultanţă profesională şi nu înlocuiesc serviciile de contabilitate, salarizare, audit, consultanţă fiscal sau consultanţă în afaceri.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest tip de servicii, vă recomandăm să contactaţi consultanții Expert Manager SRL specializați în următoarele domenii: contabilitate, salarizare, audit, consultanţă fiscală sau consultanţă în afaceri

 

2) Declinarea responsabilităţii 

Expert Manager SRL nu îşi asumă nici un fel de răspundere sau obligaţie cu privire la informaţiile publicate pe acest Site.  Datorită naturii proceselor de comunicare electronică, Expert Manager SRL nu garantează şi nu dă asigurări că Site-ul nu va avea întreruperi, întârzieri, erori, omisiuni sau viruşi. În consecinţă, informaţiile sunt furnizate fără garanţii, exprese sau implicite, inclusiv dar fără a se limita la acurateţea, actualitatea şi/sau integralitatea informaţiilor furnizate.

Expert Manager SRL şi partenerii, directorii sau salariaţii Expert Manager SRL nu vor fi în nicio situaţie răspunzători pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special, punitiv, rezultant sau pentru alte prejudicii de orice natură (inclusiv, dar în mod nelimitativ, nu îşi asumă nicio răspundere pentru pierderea folosinţei, a datelor sau profiturilor), indiferent  de forma acţiunii respective, inclusiv dar fără a se limita la acţiuni contractuale, neglijenţă sau acte delictuale decurgând din sau în legătură cu Site-ul, orice conţinut aflat pe Site sau accesat prin utilizarea Site-ului, sau din copierea, afişarea sau altă utilizare necomercială a acestuia.   

 

3) Website-uri externe 

Informaţiile publicate pe acest Site fac uneori trimitere la website-uri externe. Aceste linkuri la alte website-uri sunt oferite ca o facilitate pentru utilizatorii noştri şi cu scop strict informativ. Expert Manager SRL nu controlează şi nu este responsabil pentru nici unul dintre aceste website-uri sau pentru conţinutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp.  În vederea protejării reputaţiei şi mărcilor comerciale, Expert Manager SRL îşi rezervă dreptul de a solicita eliminarea oricărui link cu website-ul propriu.

  

4) Politica de confidentialitate

Expert Manager SRL se angajează să nu transmită datele utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a serviciilor acestuia. Expert Manager SRL va retine datele utilizatorilor, pe care le va folosi în scopul informării utilizatorilor în evaluarea serviciilor oferite, pentru notificarea prin newsletter a utilizatorilor privind informații referitoare la activitatea Expert Manager SRL, precum și pentru transmisterea de felicitări electronice în diferite ocazii. Site-ul nu promovează SPAM-ul.

Pentru sugestii și sesizări ne puteți contacta la adresa de e-mail office@expertmanager.ro.

 

 

Copyright şi utilizarea conţinutului 

Având în vedere că orice conţinut aflat pe Site este protejat de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate, orice utilizare neautorizată a oricăror materiale/date cu caracter personal/informaţii de orice natura aflate pe Site poate încălca dreptul de autor, marca comercială, legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi.  În cazul în care un utilizator descarcă materiale aflate pe Site pentru uzul său personal sau in scopul unei utilizări necomerciale, utilizatorul trebuie să păstreze toate înştiinţările referitoare la dreptul de autor, marca comercială şi alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale  acestor materiale. Materialele aflate pe Site nu pot fi modificate, reproduse, afişate în mod public, distribuite sau folosite în scopuri publice sau comerciale fără permisiunea scrisă explicită din partea autorului textului sau materialului (inclusiv linkuri către website-uri externe). EXPERT MANAGER SRL nu îşi asumă nici un risc, responsabilitate sau obligaţie în cazul în care un utilizator nu obţine o asemenea permisiune scrisă explicită după cum a fost menţionată de către EXPERT MANAGER SRL . EXPERT MANAGER SRL şi logo-ul EXPERT MANAGER SRL sunt mărci comerciale înregistrate ale EXPERT MANAGER SRL International. Utilizarea acestor mărci necesită permisiunea expresă din partea EXPERT MANAGER SRL International sau a unei firme membre EXPERT MANAGER SRL şi încheierea unui contract de licenţă cu acestea. Utilizarea neautorizată a acestora şi a oricăror alte mărci comerciale din portofoliul EXPERT MANAGER SRL va fi pedepsita conform legii. Următoarele linkuri sunt explicit interzise de EXPERT MANAGER SRL şi pot ridica probleme legate de încălcarea mărcilor comerciale şi a dreptului de autor:

-          linkuri care implică utilizarea neautorizată a logo-ului EXPERT MANAGER SRL ;  

-          o formă de link care ascunde URL şi/sau ocoleşte pagina de început, această pagina sau pagina EXPERT MANAGER SRL privind  Declaraţia de Păstrare a Confidenţialităţii

 

EXPERT MANAGER SRL îşi rezervă dreptul de a modifica, înlocui şi/sau şterge orice conţinut aflat pe Site şi poate restricţiona accesul sau suspenda distribuirea acestui Site în orice moment şi la propria sa discreţie, fără vreo notificare prealabilă.

 

Data ultimei actualizari: 03.06.2019